17.03.2019.

20:59

Foto:

Planeta

(VIDEO) ALBANCI SE PLAŠE KLETVE! Lomio KRST na srpskoj crkvi, umro u NAJGORIM MUKAMA, a njegovu porodicu stigla STRAŠNA KAZNA!

Zbog Kurtijevog greha ispaštaju i članovi njegove porodice, koji su takođe teško oboleli, što je prestravilo ostale Abance. Kurti je tokom martovskog pogroma divljački polomio, a potom bacio krst sa Crkve Svetog Ilije u Podujevu.

Informer

ZEMLJE EU POVLAČE PRIZNANJE KOSOVA?! Posle izbora, stvara se NOVA EVROPA - Raskidamo LANCE Amerike i NATO

Pred smrt je, kažu, trpeo nesnosne bolove, a istu sudbinu sada proživljavaju njegova sestra i roditelji.+

Od Kurtijeve smrti Albanci s Kosova se, kažu srpski sveštenici, plaše i da priđu pravoslavnim svetinjama bojeći se kletve.

- Alem Kurti nije jedini Albanac koji je stradao od kletve i božje kazne jer je oskrnavio našu svetinju , bilo ih je još koji su umirali u mukama. Božja kazna je spora, ali dostižna. Ovo im je svima opomena, za sve one koji bi ubuduće imali takav plan da to ne čine – rekao je Velja Stojković, paroh orahovački, koji služi u Hramu Uspenja Presvete Bogorodice.

Martovski pogrom počeo je posle smišljanog emitovanja na RTK da su dvojicu albanskih dečakaSrbi iz Zupča utopili u Ibru, u selu Ćabar kod Zubnog Potoka. Istraga Unmik policije je utvrdila da su optužbe bile lažne.

ŠIPTARI NAPALI SRPSKU SVETINJU NA DAN POGROMA! Oštetili vrata na crkvi Svetog Georgija kod Gnjilana, pokušali da uđu unutra!

Rada Vujović, jedna od dvadesetak Srba preostalih u urbanom delu Kosova Polja, kaže da je tog 17. marta 2004. godine celo Kosovo Polje bilo u plamenu. Ona se zatekla u zgradi Unmik policije u Prištini, a Srbima je rečeno da ni po cenu života ne izlaze iz prostorija.

U KOSOVSKOJ MITROVICI OBELEŽENO 15 godina od martovskog pogroma!

Sutradan su ih prebacili u Mašinski park – zgrada Ju programa, gde je bilo oko 400 Srba, od kojih pedesetak dečaka i devojčica mlađih od 15 godina.

- Videvši da Kosovo Polje gori, da je ubijeno troje, jedan poliven benzinom i spaljen, da gori Dom zdravlja i da se pacijenti iz ruske bolnice evakuišu, mi u Ju programu odlučili smo da postavimo živi štit. Stariji su s motkama i gvozdenim šipkama zalegli ispred ulaza, žene s kantama vode su čekale u hodnicima – priseća se i Dragana Košanin.

Tagovi: