05.04.2019.

11:55

Foto:

Planeta

(VIDEO) CIRKUS U HRVATSKOM SABORU! Pernara izneli iz sale, njegov kolega iz stranke pretio smrću obezbeđenju!

Hrvatski političar Ivan Pernar poznat je po oštrom jeziku, teatralnom ponašanju i izazivanju incidenata. Njegov novi ekces, nastao je kada je kontroverzni političar pomenuo nekadašnjeg hrvatskog premijera Ivu Sanadera i stranku HDZ, što se nije dopalo Miljanu Brkiću potpredsedniku Sabora koji je član te stranke.

-Ova Vlada vodi zemlju u propast. To se vidi po svim demografskim pokazateljima, po tome što je industrijska proizvodnja u padu, po tome što ste ugasili rafineriju, a sada i brodogradilišta, ljudi se svakodnevno iseljavaju iz zemlje. Pravosuđe i dalje štiti i pokriva HDZ. Država danas koristi pravosudni sistem za obračun sa unutarstranačkom opozicijom- rekao je Pernar,

Potpresednik Sabora je odmah reagovao, i oduzeo reč Pernaru.

-Neću da sednem i nećete me ućutkati- rekao je Pernar Brkiću. Brkić mu je tada izrekao opomenu i tražio da ga udalje iz sale.

SANADERA SPROVELI U ZATVOR: Bivi premijer Hratske se brani da mu sve namešteno!

Ipak, on je nastavio po svome, a Brkić je tada odredio pauzu,  zatim su pripadnici obezbeđenja prišli Pernaru i krenuli da ga na silu iznose iz sale. Branimir Bunjac (Živi zid) je burno reagovao i počeo da viče i gura saborsko obezbeđenje.

-Dosta toga, sram vas bilo ! Nemate pravo na to!  Mrš, još mi jednom uzmi nešto iz ruke, kunem ti se nećeš živ izaći odavde! Mrš, smeće- vikao je besno Bunjac.

(VIDEO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA! Biciklom naleteo na jato golubova!

U isto vreme Pernara su već iznosili iz sale, a ni on nije bio blag prema njima.

Ovo vam je hrvatski Sabor, ovo su vam vrednosti u EU i NATO, ovo je politika zapadnog imperijalizma kojem je sve podređeno, dame i gospodo- vikao je Pernar dok ga je straža iznosila. 

Tagovi: