23.04.2019.

09:45

Foto:

Planeta

BIZNISMENA ČEKALI U ZASEDI! Rafali iz dva smera na Slavišu Krunića, u pucnjavi ubijeni i telohranitelj i jedan od napadača!

Izvor iz istrage otkriva da je sačekuša bila sa dve različite strane. Napadači su čekali da auto u kojem su bili Krunić i njegov telohranitelj Žarko Pavlović . Usporili su, a zatim su ispucali nekoliko rafala u Krunićevu "tojotu", prenosi Srpskainfo.

U razmeni vatre ubijen je Krunićev radnik obezbeđenja Žarko Pavlović  iz Pala i Željko Kovačević, jedan od napadača čiji identitet se proverava. Slaviša Krunić je u obračunu zadobio teške povrede vitalnih organa i prebačen je u drugi automobil kojim su ga odvezli u UKC RS gde je preminuo.

- Očigledno je da se radilo o unapred pripremljenoj likvidaciji Slaviše Krunića. Tačan broj napadača, kao i vrsta oružja iz kojeg su pucali biće poznata nakon uviđaja - ispričao je izvor iz istrage.

Meštani su za Srpskainfo ispričali da su oko 22.30 čuli više rafala koji su došli iz pravca porodične kuće Krunića.

"Bilo je pravo ratno stanje i to je trajalo minut ili dva. Zatim je sve utihnulo", ispričao je jedan od komšija. Dodaje kako je Krunić nedavno došao u porodičnu kuću sa suprugom i četvoro dece jer renovira stan u Banjaluci. "Ubice su ga sigurno pratile neko vreme", dodao je komšija ubijenog Krunića

U SAČEKUŠI UBIJEN BIZNSMEN SLAVIŠA KRUNIĆ! U pucnjavi ubijeno još dvoje

Tagovi: