28.06.2019.

07:04

Foto:

Planeta

OPOZVANA MILOVA JURIŠNICA TUŽI CRNU GORU! Ona se buni zbog MOBINGA I LINČOVANJA?!?

Ona je u pismu obavestila Darmanovića da će tužiti njega i ministarstvo za "sav mobing, primitivizam i linčovanje koje je nad njom izvršeno, a sve overeno njegovim potpisom, na pravno nevaljanim rešenjima".

Opozvana službenica MVP zamerila je ministru što je dopustio da je, kako navodi, "čereče srpski i crnogorski tabloidi, ne mareći za posledice po njeno psiho-fizičko zdravlje, dete i familiju".

KRVOLOČNA MILOGORKA! Savetnica crnogorskog ambasadora bi da SPALJUJE SRPSKE CRKVE I SVEŠTENIKE!

Mirna Nikčevič je, u izrazito lično intoniranom obraćanju, navela da ne postoji nijedan element za opoziv, "jer su samo tražili žrtvu da bi pokazali sebe kao 'politički korektne' oportuniste".

Ona navodi i da je njena prepiska s prijateljicom njena privatna rasprava, da je nije dala u svojstvu službenice u Ministarstvu kao i da su podlegli pritisku lažnih (fake) medija i povredili njeno radno pravo i pravo na privatnost.

Ona je zatražila od MVP da se javno ogradi od navoda protiv nje iznetih u Informeru, Kuriru i Alo-u za koje je ocenila da čine "regionalno prepoznatljivu svitu medija koji se bave kreiranjem lažnih vesti", zbog narušavanja privatnosti, prava na slobodu ličnog stava i, najvažnije, identitetskog nacionalnog prava i ugleda države.

(FOTO) OVA NI ZA BOGA, NI ZA SRAM NE ZNA! MILOVA SAVETNICA UDARILA NA MITROPOLITA AMFILOHIJA! Mirna na Fejsbuku objavila UZASNU FOTOGRAFIJU!

Mirni Nikčević je skraćen mandat i ona je suspendovana do pravosnažnog okončanja disciplinskog postupka zbog stavova i komentara koje je iznela na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Ona je u prepisci sa svojom prijateljicom vređala vernike koji su se na Trojčindanski dan okupili ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Hramu u Podgorici.

Njeni stavovi u prepisci mogu se okarakterisati kao govor mržnje. Između ostalog, navela je i da bi "zapalila Hram i sva goveda tamo" i da se radi o "koljačima primitivnim".

Tagovi: