17.07.2019.

20:22

Foto:

Planeta

MILOVI ŽANDARI UHAPSILI GLAVNOG UREDNIKA IN4S! Tražili od njega najgoru moguću stvar! EKSKLUZIVNO DONOSIMO ZAPISNIK SA SASLUŠANJA!

Ovo je, navode iy IN4S, sasvim izvesno novi pokušaj zastrašivanja i ućutkavanja medijske zajednice koja, u javnom interesu, ističe ono što na žalost državni organi sistematski zataškavaju.

Raičević je poručio da se ne odaziva  na pozive kriminalnih organizacija koje se predstavljaju kao crnogorska policija i crnogorsko tužilaštvo.

On je na saslušanju rekao da nije mogućnosti da da odgovor na pitanje OPS o spornim video snimcima.

- Na pitanje OPS kako su navedeni video snimci nisam u mogućnosti da dam odgovor - poručio je Raičević i dodao da ne može da otkrije da li je sporne snimke dobio iz inostranstva.

Informer.rs je došao u posed zapisnika sa saslušanja urednika srpskog portala IN4S Gojka Raičevića koga je danas privela crnogorska policija, a evo šta je rekao na saslušanju:

Informer

Informer

Policija je od Raičevića tražila da pogazi sva pravila profesije i otkrije im kako je došao do snimaka, kako su oni nastali, da li poseduje još snimaka, ko ih je okačio na "jutjub"... Raičević je do kraja ostao odan vrednostima i pravilima novinarske profesije i nije popustio pod pritiscima sračunatim da od njega naprave policijskog doušnika.

Tagovi: