24.07.2019.

09:45

Foto:

Planeta

OČI U OČI SA PROVALNIKOM! Srpski turisti pokradeni u Pefkohoriju

Tokom te noći dogodilo se još nekoliko sličnih krađa, javljaju naši mediji.

Nikola Tošković, srpski turista, rekao je medijima da se susreo oči u oči sa provalnikom koji je upao u njegov smeštaj i krao dok su njegova supruga i dvogodišnji sin spavali u susednoj sobi. Kako navodi, lopov je imao saučesnika koji je čekao "plen". Kako je ispričao, on je tokom noći, kada su svi otišli na spavanje, ostavio otvorena vrata od terase, i to je bio kobni momenat.

U jednom momentu sam se probudio i ugledao sam muškarca kako mi vršlja po smeštaju! Ustao sam, krenem ka njemu, ali je on pobegao napolje gde ga je čekao pomagač- ispričao je on za portal "Grčka.info".

SRPSKI TURISTI OPLJAČKANI U GRČKOJ! Lopovi im uzeli sve iz gepeka kola! Ne ostavljajte skupocene stvari u automobilu!

Ustanovili su da fali ženin telefon i torbica sa novčanikom i ličnom kartom i nekom manjom količinom novca, ali oni nisu bili jedini na meti pljačkaša te noći.

Imam informacije da je iste noći bilo dosta provala, ali su se dešavale između 23 sata i 1. sat nakon ponoći, dok su ljudi bili u šetnji. Jedino su meni upali oko 03:40 i to ne prezajući što smo u apartmanu- ispričao je on.

Pre samo dva dana srpskim turistima je obijeno parkirano vozilo. Česti su i slučajevi kada lopovi skidaju gume parkiranim vozilima.

Pljačkašima, koji vrebaju, posebno su zanimljiva meta putnici koji sa druma odmah svrate u nabavku, jer su tada njihovi automobili puni stvari koje nose od kuće.

Tagovi: