24.08.2019.

19:18

Foto:

Planeta

SRAM VAS, BRE, BILO! NOVI SKANDAL U USTAŠIJI! Hrvatska policija okvalifikovala DIVLJAČKI NAPAD NA SRBE kod Knina kao - IZAZIVANJE NEREDA!

Počinioci napada su još nepoznati, a napadače će teretiti za krivično delo izazivanja nereda i preti im od šest meseci do pet godina zatvora.

- Počiniocima napada tako preti od šest meseci do pet godina zatvora - izjavila je portparolka Policijske uprave (PU) šibensko-kninske Marica Kosor, prenela je Hina.

(VIDEO) UPALI SU I VIKNULI: "MAJKU VAM JE*EM, ZVEZDU GLEDATE! BEŽAĆETE OPET NA TRAKTORIMA"! Vlasnik kafića kod Knina otkriva detalje zverskog napada ustašlih huligana!

Odmah nakon napada, policija je još nepoznate maskirane počinioce počela da traži zbog krivičnih dela nasilničkog ponašanja, nanošenja telesnih povreda i oštećenja tuđe stvari. Ali, kako su objasnili u šibenskoj policiji, nakon konsultacija s Državnim tužilaštvom, zaključeno je kako su sva ta tri krivična dela sadržana u kaznenom delu "izazivanja nereda".

DOŠAO JE KUĆI SAV KRVAV I REKAO: ZAKLJUČAJTE SVE, DOĆI ĆE I POBIĆE NAS! Stravična ispovest oca pretučenog srpskog mladića iz okoline Knina!

U napadu maskiranih osoba na Srbe koji su u kafiću u Uzdolju gledali utakmicu "Crvene zvezde" i "Jang Boysa", u sredu je povređeno više osoba, a najteže je stradao 17- godišnjak koji je neko vreme bio zadržan na lečenju u kninskoj bolnici.

Tagovi: