04.10.2019.

15:13

Foto:

Planeta

AFERA REKET: BOKI 13 OSTAJE U PRITVORU zbog opasnosti od bekstva



Danas je Apelacioni sud u Skoplju odbacio žalbu advokata Jovanovskog, Saše Dukovskog, kojom je tražio da Jovanovskom bude određena alternativna mera za obezbeđivanje prisustva na sudu.

Juče je Jovanovski na javnom ročištu u Apelacionom sudu u Skoplju izjavio da traži oslobađanje iz pritvora zbog lošeg zdrastvenog stanja koji ugrožava njegov život, te naglasio da on neće pobeći, jer mu je životni cilj da dokaže svoju nevinost u aferi “Reket”.

BOKI 13 SE RAZBOLEO! Glavni akter afere "Reket" traži UKIDANJE PRITVORA zbog ZDRAVSTVENIH PROBLEMA!



Bojan Jovanovski zajedno sa biznismenom Zoranom Mileskom osumnjičen je za iznudu 1,5 miliona evra od skopskog biznismena Jordana Kamčeva u zamenu za oslobađanje iz pritvora.

AFERA "REKET"! DRUGARICU BOKIJA 13 CEDE KAO LIMUN! Bivša makedonska specijalna tužiteljka Janeva danas ponovo na ispitivanju!



U aferi “Reket” osumnjičena je i bivša šefica Specijalnog tužilaštva u Severnoj Makedoniji Katica Janeva koja se tereri za zloupotrebu službenog položaja.

U prisluškivanim razgovorima koji je objavio italijanski list “La Verita” između Boki 13 i Kamčeva čuje se i glas Janeve koja se obraća Kamčevu rekavši da ne brine i da će sve biti ok.

(VIDEO) AFERA "REKET" JOŠ TRESE MAKEDONIJU! BOKI 13 IZLAZI PRED TUŽIOCA ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL! Saslušavaće ga zbog IZNUDE OD 1.5 MILIONA EVRA!



Samo Janeva je mogla, prema zakonima Specijalnog tužilaštva u toj zemlji, da odobri rešenje o oslobađanju iz pritvora osumnjičenima u slučajevima tog tužilaštva, u ovom slučaju Jordana Kamčeva.

Tagovi: