18.10.2019.

14:52

Foto:

Planeta

ŽENU I LJUBAVNIKA UBIO SA 54 UBODA NOŽEM I SEKIROM! Alija počinio krvavi pir u SPAVAĆOJ SOBI, PA POKUŠAO DA SE OBESI! Sada je DOBIO KAZNU

Presuda je izrečena nakon što je Vrhovni sud, u trećestepenom postupku, odbio žalbe odbrane i tužilaštva.

- Odbijaju se, kao neosnovane, žalbe tužilaštva i branioca optuženog i potvrđuje se drugostepena presuda Vrhovnog suda RS kojom je Hrustić oglašen krivim za teško ubistvo i osuđen na 30 godina zatvora - navodi se u odluci Vrhovnog suda RS.

UBISTVO LJUBAVNIKA U SELU KOD PRIJEDORA: Kad je zatekao ženu sa drugim, ALIJA JE POTEGAO NOŽ!

Stravični zločin počinjen 27. maja 2017. godine u kući u kojoj je Azra radila kao pomoćnica u naselju Srednji Jakupovci kod Prijedora. U presudi se navodi da je Hrustić kobno jutro došao do kuće da potraži svog maloletnog sina.

KATARINA OTIŠLA U BEČ DA RADI KAO BEBISITERKA, A TAMO SU JE SILOVALI SVAKU NOĆ! Ređali su se na meni i radili sa mnom šta su hteli!

- Kada je u dvorištu primetio auto Envera Halilagića iz svog auta je uzeo je sekiru i nož i ušao u kuću. U sobi je zatekao nage Azru i Envera i odmah ih je napao i udarao dok ih nije usmrtio - navodi se u presudi.

Koliko je monstruozan bio ovaj zločin svedoči i činjenica da je nož kojim je ubistvo počinjeno pronađen zariven u polni organ Hrustićeve supruge. Nakon krvavog pira Hrustić je, prema tvrdnji odbrane, pokušao da izvrši samoubistvo vešanjem, ali je to sprečio njegov sin. Hrustić se potom sam predao policiji i od tada se nalazi u pritvoru, koji mu je uračunat u izrečenu kaznu.

Tagovi: