21.12.2019.

11:09

Foto:

Planeta

"VI STE OPASNOST ZA NACIONALNU BEZBEDNOST CRNE GORE"! Ispovest Željka Vukovića koji je s prijateljima krenuo na sabor u Nikšiću, ali je vraćen sa granice!

Željko se u Crnu Goru zaputio sa dvojicom prijatelja, od kojih je jedan poreklom iz Nikšića. Krenuli su na granični prelaz Jabuka, kada je usledio šok.

- Pola sata su nas tamo pretresali i na kraju rekli da se vratimo nazad. Pokušali smo na prelaz ka Bijelom Polju, ali su nam tamo graninični policajci rekli da "predstavljamo opasnost po bezbednost Crne gore" i da ne možemo da uđemo u zemlju - kaže Vuković za Informer. 

Informer

Željko Vuković je noćas vraćen sa crnogorske granice

On navodi da mu je namera bila da kao čovek, iako nije porekom iz Crne Gore, pruži podršku SPC i narodu u borbi protvi otimanja svetinja.

Podsetimo, danas se u Nikšiću održava crkveno-narodni sabor u znak protesta protiv otimanja srpskih svetinja, a koje je predviđeno Predlogom zakona o slobodi veroispovesti.

(UŽIVO) DAN 'D' U CRNOJ GORI! SRBI BRANE SVETINJE! Uprkos kiši i vetru hiljade ljudi ispred hrama u Nikšiću čeka da se pokloni moštima Svetog Vasilija, STIGLA PORUKA IZ HILANDARA!

Tagovi: