22.12.2019.

23:17

Foto:

Planeta

ŠKORO: NEĆU SE ZAUSTAVITI! Raskrinkali smo interesnu hobotnicu, 454.000 birača nam je dalo poverenje!

- Mi danas slavimo pobedu slobode i izbora. Mi verujemo da su pobede moguće, a nema nas malo. 454.000 birača nam je dalo poverenje. Krenuli smo od nule a stigli do 25 odsto, četvrtina birača je uz nas. Nemojte biti tužni - bile su prve njegove reči.

On se tu nije zaustavio, a onda je pomenuo svoje protivkandidate, na kraju je pomenuo i izalazak na parlamentarne izbore.

KOLINDA SE PRAVDA: Za razliku od Milanovića, imala sam jakog protivkandidata NA SVOM POLITIČKOM SPEKTRU!

- Raskrinkali smo interesnu hobotnicu. Ponosan sam jer smo pobedili u onom delu Hrvatske koji je najviše napaćen. Dobili smo moj rodni Osijek i rodno mesto mojih roditelja Imotski. Idemo dalje, obećavam vam da ćemo na parlamentarnim izborima postići više, ja nastavljam - završio je trećeplasirani Škoro.

PRVO OBRAĆANJE ZORANA MILANOVIĆA: Idemo u sportsku utakmicu, A NE U RAT!

Podstetimo, u prvom krugu izbora kandidat SDP-a Zoran Milanović sa 29,54 posto glasova i kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović sa 26,70 odsto glasova, nadmetaće se u drugom krugu predsedničkih izbora u Hrvatskoj, pokazuju skoro konačni nezvanični rezultati. Prema rezultatima Državne izborne komisije (DIK), na osnovu obrađenih 99,14 odsto biračkih mesta, na trećem mestu je Miroslav Škoro sa 24,43 odsto glasova.

Tagovi: