26.12.2019.

15:34 >> 17:43

Foto:

Planeta

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! NIŠTA OD DOGOVORA DUŠKA MARKOVIĆA I AMFILOHIJA RADOVIĆA! Šamar koji je Marković dobio od Milovog čoveka za specijalne zadatke PRESUDIO!

Epilog sastanka Markovića i Radovića, ostaje isti, crnogorska vlast nastavlja da vrši represiju prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori.

Kao glavno pitanje ostaje da li je Marković tokom sastanka sa Radovićem postupao zato što zaista deli politička uverenja koja bi trebalo da dovedu do nekakvog zakonskog uređenja pitanja veroispovesti, ili pak zbog straha izazvanog šamarom koji je danas dobio od Zorana Lazovića, pomoćnika direktora Uprave policije Crne Gore. 

 

Podsećamo, Lazović, koji je poznat kao osoba za specijalne zadatke crnogorskog predsednika Mila Đukanovića i veza ka kriminalnom klanu "Grand" fizički je nasrnuo na Markovića lupivši mu šamar zbog sastanka sa mitropolitom crnogorsko-primorskim.

Šamar Markoviću predstavljao je ujedno i upozorenje za kolebljive poslanike DPS-a, jer je Lazović, kako se za sada spekuliše Markoviću preteći poručio "da je đubre izdajničko zbog toga što je prihvatio da se sastane sa Amfilohijem", navode naši izvori.

Inače, nepoznato je kako se Lazović našao u prostorijama Skupštine Crne Gore, uzimajući u obzir činjenicu da se danas sprovodi rasprava o predlogu Zakona koji je praktično podelio Crnu Goru i raspirio nove međunacionalne netrpeljivosti u toj državi.

 

Takođe, prisustvo Lazovića se među poznavaocima prilika u Crnoj Gori komentariše i kao potencijalnu nameru državnog rukovodstva da u tom organu izazove nemile događaje, a za to okrive srpsku populaciju.

Tagovi: