09.01.2020.

08:13

Foto:

Planeta

TITOVA UNUKA BRUTALNO OPISALA HRVATSKU! Kad bi moj deda bio živ, UČINIO BI SAMO JEDNO

Budući predsednik je juče medijima poručio kako ne razmišlja o tome.

- Pantovčak nije muzej. Ne razmišljam o tome. Bila su četiri predsednika pre mene, a ovo ranije, možemo ići do kralja Tomislava - kaže Milanović.

Saša Broz je na Fejsbuku poručila kako bi, kad bi mogla da odlučuje, zabranila svima koji se bave politikom u Hrvatskoj da spominju ime njenog dede.

- Predsednik je mrtav, imamo predsednika!! A vezano na petogodišnje maltretiranje nacije pitanjem adrese THE biste želim reći sledeće: Da ja mogu odlučivati zabranila bih apsolutno svima koji se bave politikom u Hrvatskoj da ikad više spominju ime mog deda!!!!! Da znate (kao što  ne znate), porodica ne može zabraniti ni ćurki ni crnom vragu da seljakaju komad nečega naokolo. Nadalje, smatram da će mudar čovek maknuti sve do jedne biste. Gluplji će odabrati status quo pogotovo ako znamo da niti će bista ujediniti, a bogami niti razjediniti narod. Duhovno stanje nacije odnosno razjedinjenost nema ama baš nikakve veze s bistom / Titom. Ideologiju kao perjanicu svog programa i ideja ističu samo oni koji nemaju ništa drugo da ponude. A najčešće nemaju. Sve u svemu pat pozicija - piše Saša.

- Bilo kako bilo, pitanje THE biste pokazuje jad i bedu politike koja se od 1990. do danas nije niti za pedalj odmakla od istih problema i ideoloških tema prebacujući lopticu s leva na desno i obrnuto. Ili je levije ili desnije jedino su problemi stabilni i permanentni. Stanje u državi je takvo da bi ded sam doneo dekret da se katapultira u svemir. Moram se nasmejati ambicioznoj neinteligenciji svih koji misle da će THE bista rešiti pitanje naše podeljenosti. Na kraju, verujte imate j.b.nu sreću da vaš predak nije isklesan ili izliven jer naša zemlja kao nitko zna brinuti o svojim spomenicima - zaključila je Broz.

Tagovi: