13.01.2020.

20:00

Foto:

Planeta

TROSTRUKOG UBICU IZ SPLITA ŠALJU NA PSIHIJATRIJU! Nije bio u stanju da odgovara na pitanja, PROGLASILI GA NESPOSOBNIM!

Kako list nezvanično saznaje, Zavadlav je bio potpuno rastrojen, i nije bio u stanju da odgovara na pitanja.

Osumnjičeni za trostruko ubistvo u Splitu Filip Zavadlav (25) nije bio u stanju da iznese obranu pred Županijskom državnim tužilaštvom u Splitu. On je proglašen nesposobnim i biće poslat na psihijatrijsko odeljenje zatvorske bolnice u Zagrebu, javlja Slobodna Dalmacija.

Kako list nezvanično saznaje, Zavadlav je bio potpuno rastrojen, i nije bio u stanju da odgovara na pitanja.

(VIDEO) HTELA JE DA IMA LEPO SEĆANJE NA PUTOVANJE, A ONDA SE ZAČUO RAFAL! Drugi ugao trostrukog ubistva u Splitu!

Podsetimo, Zavadlav se sumnjiči da je u subotu oko 15.35 časova u Splitu upucao tri osobe. Dve su preminule na licu mesta, dok je treća podlegla povredama u bolnici.

On je, obučen u crno, iz kalašnjikova pucao na dve lokacije u gradu.

Osumnjičeni Zavadlav je nakon trostrukog ubistva uspeo da se presvuče i baci automatsku pušku, ali ju je policija sinoć pronašla nedaleko od mesta masakra. U potragu za njim bilo je angažovano 150 pripadnika temeljne, saobraćajne, interventne i specijalne policije uz pomoć Antiterorističke jedinice Lučko. Uhapšen je za 2 sata i 45 minuta u jednom kafiću na Skalicama.

Policija je u nedelju, iznoseći detalje tog slučaja, odbacila mogućnost da se radilo o obračunu unutar kriminalnih grupa te izvestila kako se trenutno na kriminalističkom istraživanju nalaze tri osobe koje ne dovode u direktnu vezu s izvršenjem tog krivičnog dela, ali drže da imaju veze s ubistvom.

Tagovi: