22.01.2020.

11:32

Foto:

Planeta

MILO TRAŽI KRV, DANAS ODLUKA! Tenzije na Cetinju, PRVI MOLEBAN I LITIJA POD ZNAKOM PITANJA, milogorci prete KRVOPROLIĆEM!

Crnogorski meidji javljaju da je iz više izvora potvrđeno da su predstavnici Uprave policije i Mitropolije crnogorsko-primorske zbog najavljenog kontra-skupa razmatrali bezbednost održavanja litije, a navodno je za danas tim povodom zakazan satanak nakon kog će biti poznata konačna odluka.

Podsetimo, Mitropolija crnogorsko-primorska za četvrtak je najavila moleban i prvu litiju na Cetinju, u znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti.

Informer

Mediji bliski vlastima u Podgorici izveštavaju da "kao odgovor na najavljenu šetnju Cetinjem, društvenom mrežom 'Fejsbuk' kruži fotografija na kojoj je veliki transparent na kojem piše: 'Na Cetinje nema šetnje'".

Atmosferu je dodatno podgrejao i Srđan Kusovac, šef Vladinog Biroa za odnose sa javnošću i savetnik premijera Crne Gore Duška Markovića, koji je na svom nalogu na Fejsbuku takođe podelio fotografiju na kojoj grupa momaka drži razvijen transparent na kojem piše "Na Cetinje nema šetnje".

Sve o događajima u Crnoj Gori čitajte OVDE.

Tagovi: