27.01.2020.

17:31

Foto:

Planeta

(FOTO) MILO SE HVATA ZA SLAMKU SPASA, DOŠAO MU JE KRAJ! Milogorci pokušavaju da okrenu Albance protiv Srba, TO JE JEDINI IZLAZ ZA POGUBLJENU VLAST!

Tokom dana, na domaćim portalima i društvenim mrežama pojavila se vijest i slike grupe mladića koja je, navodno revoltirana postupcima vlasti koje napadaju narod zbog crtanja trobojke, prekrečila danas albanskog dvoglavog orla koji je nedavno iscrtan u Tuzima.

Čitalac IN4S, Nikola Ilić, istakao je da bi pozadina „krečenja“ albanskih simbola mogla biti sasvim drugačija, i skrenuo je pažnju čitaocima da dobro prouče slike koje je poslao, kao i da se i zapitaju kome ovakvi postupci idu na ruku. Srbima sigurno ne.

Informer

„Uporedite slike. Da li je osoba koja je danas prekrečila albansku zastavu pre neki dan urinirala po narodnoj crnogorskoj zastavi? Da li se radi o istoj osobi?

Sistem je ostao bez svojih plaćenika. Novi projekat je da okrenu albanski narod protiv nikad ujedinjenijeg srpskog naroda u Crnoj Gori. To je verovatno jedini izlaz za pogubljenu vlast.

Mladići koji su crtali trobojke nisu isticali simbole drugih država već zaštićeni simbol Republike Crne Gore. Isti ti momci nisu skrnavili bilo čije druge simbole.

Informer


 
Jedina borba ovdje se vodi za očuvanje Pravoslavlja. Ponovo, kao nikad ujedinjeni Crnogorci i Srbi stoje zajedno u odbrani svetinja jedine kanonske crkve. Njihove sitne ideološke razlike neće pokolebati narodnu volju da se sačuvaju svetinje.

Pa tako na litijama nećete videti ni jedan nacionalni simbol sem možda retko zastavu Pećke patrijaršije.

Informer

Ne nasedajte na obmane. Svaki njihov pokušaj da optuže Mitropoliju za nacionalizovanje i politizovanje protesta je propao. I nemojmo dozvoliti da nas podele jer smo kao nikad ujedinjeni. Čuvajmo ovu slogu Srba i Crnogoraca. Jedino tako možemo sačuvati Crnu Goru.

Ako su ovi momci prekrečili zastavu Albanije iz revolta treba da znaju da time ne doprinose borbi za pravo Srba.“, zaključio je Ilić.

Tagovi: