31.01.2020.

14:41

Foto:

Planeta

POTVRĐENO PISANJE INFORMERA! MILO HITNO NAREDIO: IZBACITE SVE IZ DPS KOJI UČESTVUJU NA LITIJAMA! Đukanović pravi čistku u stranci jer su mu čak i članovi njegove partije okrenuli leđa!

Kako je rekla, svakom pojedincu u Crnoj Gori prepušteno je da slobodnom voljom izabere hoće li ili ne u nečemu učestvovati i da DPS ne brani bilo kojem članu da odlazi u bilo koju crkvu i da poštuje svoje verske običaje.

Međutim, ona kaže da su litije politički skupovi „upereni protiv države i njenog rukovodstva“ i da zbog toga članovima stranke mora da se ukaže da se ta njihova osećanja „ovih dana duboko zloupotrebljavaju“ i da se moraju braniti od nasrtaja i kletvi da će biti izbačeni iz crkve, iz pravoslavlja ako ne budu prisutni na litijama.

JEL OVO MILO NAJAVLJUJE PROGON SRBA?! "Gde su sveštenici SPC barjačili, TAMO SRBA VIŠE NEMA!"

 

 

- Nećemo nikoga siliti. Ukoliko se opredele da je to njihov izbor, iskreno im se moramo zahvaliti. Takvima u našim redovima više neće biti mesta - kazala je u intervjuu za „Radio Tivat“, prenose „Vijesti“.

„Vijesti“ podsećaju da je lider DPS-a i predsednik Crne Gore Milo Đukanović pre nekoliko dana na sastanku OO DPS Tivat ocenio da su litije usmerene na „rušenje Crne Gore“ i pozvao simpatizere i članove te partije da „ne učestvuju u tom ludačkom pokretu“.

Informer

Tagovi: