13.03.2020.

08:43

Foto:

Planeta

MILO IZMIŠLJA JOŠ JEDAN DRŽAVNI UDAR! Uhapsili pomoćnog radnika u manastiru Ostrog, PA OPET OPTUŽILI SRBIJU ZA DIVERZANTSKE AKCIJE!

U sredu rano ujutro policija je pretresla jedan stan u Nikšiću jer se, prema policijskim saznanjima, u njemu krio diler. Međutim, umesto treženog pripadnika kriminalnog klana, u stanu su policijske snage zatekle Ž.S. srpskog državljanina sa prijavljenim boravkom u Crnoj Gori koji je u policijskoj stanici naveo da je zaposlen u manastiru Ostrog kao pomoćni radnik.

Policija je, piše Pobjeda, pronašla tri depeše koje su označene kao "vojna tajna" i "strogo poverljivo", kojima se, navodno, najavljuju oružani sukobi i neredi u Crnoj Gori, u kojima će učestvovati pripadnici jedinice "Panter" koja uopšte nije deo Vojske, a ni MUP Srbije.

Informer

- Komandant vaše snage pod kodnim nazivom "Jastreb" odustao je od operacije. Pre oružanih sukoba u Crnoj Gori morate preuzeti dva paketa koji poseduju šifre cc-24/1 i cc-24/2 - navodno stoji u depešama.

OČAJNI MILO DONOSI OČAJNIČKE MERE! Hoće da zabrani litije po svaku cenu, pa makar stala cela Crna Gora!

Crnogorska Pobjeda navodi da sadržaj paketa nije poznat, ali da se precizno određuju zadaci tajne jedinice. Navodno, jedinica ,,Panter" trebalo je krajem 2019. godine da zauzme strateške položaje, da vrši izviđanje, diverziju i čuvanje strateških položaja i objekata tokom sukoba.

Takođe, Pobjeda tvrdi da se na dnu pronađenih papira nalaze potpisi direktora BIA Bratislava Gašića i Zorana Stojanova iz srpskog Ministarstva odbrane.

Crnogorska policija ovim povodom se nije zvanično oglašavala, a nemi su ostali i u tužilaštvu ove države, bez obzira na to što je reč o teškim optužbama. Nije poznato ni to da li je ovo pokušaj još jedne konstrukcije navodnog državnog udara u Crnoj Gori ili se radi o perfidnoj igri neke tajne službe. Na ova pitanja odgovore bi trebalo da daju državni organi Crne Gore. 

Tagovi: