23.03.2020.

15:57

Foto:

Planeta

ZADAVIO DEČKA (21) ZBOG LJUBOMORE PA TELO BACIO U SAVU! Kobna ljubavna svađa, uhapšen mladić (19)

Mladić je uhapšen zbog sumnje da je 7. marta 2020. godine oko 17 sati iz Osijeka doputovao u Zagreb nakon čega se uputio na nasip reke Save u blizini naselja Prečko odakle je s mobilnog telefona nazvao oštećenog kojeg od ranije kratko poznavao i pozvao ga da dođe na to mesto.

- Na njegov poziv 21-godišnjak je pristao i nedugo nakon poziva došao do nasipa, a nakon što su jedno vreme razgovarali spustili su se do same obale Save da bi u jednom trenutku 19-godišnjak, na za sada neutvrđen način ubio 21-godišnjaka, a potom njegovo telo bacio u reku- objavila je zagrebačka policija.

Informer

Njih dvojica su se navodno, kako 24sata nezvanično saznaje, posvađali zbog ljubomore. Ko je na koga bio ljubomoran i zašto pokazaće istraga.

Tokom sukoba osumnjičeni je zgrabio čoveka za vrat i zadavio ga. Kako bi prikrio tragove telo mu je potom bacio u Savu. Uhapšen je nakon 15-ak dana, a policija mu je, navodno, ušla u trag prateći komunikaciju s mobilnog žrtve. U obrani je tvrdio, prema nezvaničnim informacijama, da je bio napadnut i da se branio.

- Moj klijent je aktivno iznosio obranu i odgovarao je na postavljena pitanja. To je sve što vam mogu reći u ovoj fazi postupka - rekla je Nataša Vujčić, advokat osumnjičenog za ubistvo.