14.05.2020.

17:13

Foto:

Planeta

AKO JOANIKIJA POŠALJETE U SPUŽ, OBEĆANJE KOJE SMO DALI AMFILOHIJU NE VAŽI! Mandić bez dlake na jeziku: MORAĆETE I VI DA OBUČETE UNIFORME!

- Pod cenu da ni spuški zatvor više ne postoji - zaprijetio je Mandić u Skupštini.

On je kazao da je informaciju da će episkop Joanikije biti prebačen u Istražni zatvor u Spužu dobio od poslanika Budimira Aleksića.

BRUTALNO SU NAS NAPALI EKSTREMISTI KOJI UGROŽAVAJU JAVNO ZDRAVJE! Kukavički odgovor premijera Crne Gore, TVRDI DA SU POLICAJCI ŽRTVE!

Možda vi želite, imam i takve informacije, da izazovete građanske sukobe u Crnoj Gori, zato što oni koji su ukrali milijarde vjeruju da će NATO da im obezbjedi privatnu državu gde će moći da uživaju u tim milijardama. Ali, da znate, ovde na ovom prostoru, to je granicapreko koga neće preći pravoslavni narod Crne Gore. Videli ste sinoć šta je bilo bez ičijeg poziva, a biće verovatno i noćas - naveo je Mandić.

A ako vladiku Joanikija pošaljete u Spuž, spremite se da i vi obučete uniforme i zastupate to što mislite da je ispravno - zaključio je Mandić u obraćanju poslaniku Demokratske partije socijalista Nikoli Rakočeviću.