14.05.2020.

17:30

Foto:

Planeta

LEČIMO SE OD POGREŠNOG VIRUSA! TOLIKO MALA DRŽAVA, A TOLIKO MRŽNJE! Pretučeni Arsenije Cicmil upućen na dodatne medicinske pretrage!

Podsetimo, njegov rođeni brat,  Miloš Cicmil, oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk, svedočeći o užasima kojima je Nikšićane podvrgla „narodna“ policija.

„Večeras je u Nikšiću moj maloletni rođeni brat (16) od strane policije „razvaljen“ od batina jer je uzvikivao da NE DA SVETINJE. Prvo je dobro isprskan biber sprejom po očima u oblaku suzavca pride, iako oštećenog vida i asmatičar, a zatim čizmama šutiran u glavu i udaran pendrekom“, napisao je sveštenik.

Potpuno crnog nosa, i razbijene donje usne, on je kazao da je prvo priveden, a potom ga je njihov otac sa jednim službenikom MUP-a povezao na urgentno.

„Sve bi to bilo, ne toliko neobično u ovoj „demokratskoj državi“, da jedan od tih junaka nije vikao za njim, parafraziraću: „HVATAJTE GA, MAJКU MU J…., NIJE OVO NJIHOVO!“. To je ono braćo i sestre što je gore od svakog virusa. Virus mržnje. Jedna tako mala država da toliko ima mržnje… Možda zbog te bratske mržnje, korona jednostavno ne može da opstane u Crnoj Gori… Lečimo se od pogrešnog virusa…“, napisao je Cicmil.