14.05.2020.

22:31

Foto:

Planeta

BRANILA SAM SVOG BRATA, A ONDA ME JE SNAŽNO UDARIO ŠAKOM! Rođaka Andrije Mandića o svirepoj interveniciji milogorske policije!

U dimu šok-bombi i suzavaca, kamenica, jauka i batina, Lara je trčala između dve vatre, pokušavajući da u dimu nađe svoga brata Luku, strahujući za njegov život!

- Izašli smo da pružimo podršku nešem vladici i sveštenicima koji su zatočeni u nikšićkom zindanu. Bila sam sa svojim drugaricama na nikšićkom trgu kada su policajci iz pravca kružnog toka bez ikakvog povoda krenuli prema nama. Brata su mi bacili na zemlju i ubacili u policijski auto. Pokušala sam da mu pomognem, ali me je policajac snažno udario šakom i pendrekom po rebrima. Izgubila sam nakratko vazduh i bilo mi je teško - priča Lara.

MILO VIŠE NEMA KUD, BORIĆE SE DO POSLEDNJEG POLICAJCA, A AKO NE SLOMI NARODNU BUNU MORAĆE DA BEŽI IZ CRNE GORE?! Svi se plaše da građanski rat može da počne skakog minuta...

Ova devojka se naglas pita: "Kako je moguće da se policija iživljava nad svojim građanima?"

- Mi branimo ono što je naše, a to su naše svetinje. Bole me batine moga brata, jer sam gledala svojim očima kako ga mučki prebijaju njih sedmorica! Strah koji nam žele nametnuti neće proći. Pendrecima i suzavcima nama neće suditi. Bog je uz nas!

Lara i njen brat Luka su najbliži srodnici lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića.

- Zamolio bih crnogorski režim da moju porodicu i porodicu moga brata od tetke Aca Trebješanina ostave na miru. Režim je pretukao na protestima u Nikšiću maloletnu Laru i Luku, mog sinovca. Kao porodica za ovo prebijanje tužimo direktno familiju Mila Đukanovića - poručio je Mandić.