19.06.2020.

11:52

Foto:

Planeta

PROVALJEN MILOV PAKLENI PLAN! Policijska tortura u Budvi - pokazna vežba za UPAD U HRAMOVE I OTIMANJE SVETINJA NAKON IZBORA!

Hapšenjem i prebijanjem čelnika Budve, izrugivanjem nad izbornom voljom građana, legalizacijom političke korupcije, crnogorska policija dodatno se udaljila od sopstvenog naroda. Istog onog koji ih plaća, neshvatljivom lakoćom prašta šok-bombe i suzavce, i bratski moli da umesto pendreka prigrabe krst.

DPS se, u skladu sa stavovima šefa režima, te sopstvenim poimanjem demokratije i morala, prekjuče oglasio saopštenjem u kojem je istakao da vjeruju da će nakon „događaja u Budvi svi koji ne poštuju pravni poredak Crne Gore, razumeti da nasiljem i primitivizmom nikog neće zaplašiti“. A juče su ponovili pretnje, istakavši da se molitve SPC neće ostvariti, te da će Crkva morati da poštuje zemaljske, tj – njihove zakone. U tom kontekstu – i bezakon, ili Zakon o slobodi veroispovesti, kako su ga oni imenovali.

Više je nego jasno da je režim upravo SPC i pravoslavne vernike detektovao kao jedinu pretnju nastavku tiranije i arčenja državnih resursa.

Brojne poruke istaknutih predstavnika vlasti nedvosmisleno govore da su dešavanja u Budvi samo pokazna vežba za upad u hramove i otimanje svetinja nakon izbora!!!

Da li možete zamisliti Veljovićeve bezimene „bojovnike“ kako čupaju, udaraju i guraju vladike i sveštenike? Stavljaju im koleno na vrat? Pretučene ih odvoze u bolnicu ili CB i uvode raspopa Miraša sa njegovom bulumentom u crkve i manastire, dok „otac nacije“ na „državu“ (a Montenegro – to je on) prepisuje ono što je kupio Sveti Vasilije, na primer.