27.06.2020.

00:09

Foto:

Planeta

SVI UHAPŠENI BUDVANI PUŠTENI IZ PRITVORA! Sudija nije imao dilemu!


On je dva puta hapšen, pslednji put u sredu zbog sumnje za stvaranje kriminalne organizacije, a povodom blokade zgrade Opštine Budva i glavne raskrsnice 17. juna.

U sklopu iste istrage, uhapšeni su i načelnika Komunalne policije i komunalne inspekcije Opštine Budva Aleksandar Mijatović (41), rukovodilac Sektora za planiranje i razvoj u "Vodovodu i kanalizacije" Budva Igor Đurašević (43) i još dva službenika Komunalne policije, kao i izvršna direktorka Vodovoda Budva Jasna Dokić.

BUDVANSKI POLICAJCI MASOVNO BEŽE NA BOLOVANJE! Neće da budu deo "HORDE" KOJA BATINA SVOJ NAROD, DOSTA IM JE REŽIMSKOG BEZAKONJA!

Svi su pušteni na slobodu u petak veče, odlukom sudije za istragu Miroslava Bašića, koji nije usvojio predlog SDT za određivanje pritvora, posle brutalne intervencije policije u Budvi, hapšenja i prebijanja aktuelnog rukovodstva, prebijanjanja građana i hapšenja vatrogasaca. Svi oni su se protivli naumu DPS i Crnogorske za smenu čelnika Opštine i SO, odnosno vlasti koju čine DF, Demokrate, SNP...

Nakon toga policija je uvela ''novu vlast'' u zgradu Opštine Budva, i napala legalno rukovodstvo...