28.06.2020.

16:36

Foto:

Planeta

NAŠ PROTIVNIK NIJE CRNA GORA, NEGO BEZAKONJE! Mitropolit Amfilohije: ONI HOĆE DA POLICAJCI ČUVAJU NJIHOVU VLAST I PARE, POSTOJE SAMO DVE VRSTE LJUDI!

- Crkva i ovaj narod su protiv bezakonja a ne protiv Crne Gore. Ova vlast traži da policajci koji su prihvatili da služe Ustavu i zakonoma, služe bezakonju i onima koji su se nametnuli kao tobožnji čuvari toga zakona, a ustvari su čuvari svoje vlasti i para. To oni čuvaju, jer kada bi čuvali istinski Ustav i Crnu Goru ne bi tukli narod, nastavljajući time zločine Drugoga svetskoga rata i zločine protiv ovih koji su ovde na pravdi Boga pobijeni od bratske ruke - ocenio je danas na Vidovdan Mitropolit crnogorsko-primorski g. Amfilohije izražavajući nadu da će se i ova vlast vratiti sebi, časti i obrazu svojih đedova, pradedova, koji se nisu borili za odlikovanje i pare nego su sebe žrtvovali za svoje porodice, zemlju, otečastvo i narod.

RASKRINKAVANJE ĐUKANOVIĆA! MILO JE OD GLOBALNIH SATANISTA DOBIO ZADATAK DA UNIŠTI PRAVOSLAVLJE! Evo otkud toliko zlo u Crnoj Gori!

Mitropolit je kazao da se kroz svu istoriju roda ljudskoga ostvaruje reč Gospodnja: Ako mene goniše i vas će goniti; Ko sluša vašu riječ, sluša reč Moju i Onoga koji je Mene poslao; Ko se Mene odriče, odriče se Oca Moga koji je na nebesima, Ne možete dva gospodara služiti.

- Ne možete služiti Bogu i mamonu. Samo dve vrste ljudi postoje ovde na zemlji od nastanka roda ljudskoga: oni koji služe Bogu i oni koji služe mamonu i klanjaju se lažnim idolima i vrednostima. Tako je to bilo od Adama i Eve i tako se nastavlja do naših vremena. Oni koji su Božiji su uvijek na raspeću, uvijek stradaju -  kazao je on.