01.07.2020.

11:30

Foto:

Planeta

MILOGORSKI BATINAŠI UNAKAZILI BRITANSKOG PROFESORA U BUDVI: Nije pružao otpor, šutirali ga i teško mu oštetili bubrege i vid! (FOTO/VIDEO)

Poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević obavio je na svom Fejsbuk profilu da je Radetiću oštećen vid kao i da trpi jake bolove u bubrezima.

- Peđa Radetić je brutalno pretučen u Budvi, od strane partijske milicije DPS-a. Partijska milicija je tokom terorističkog napada na Budvu i njene mirne građane koji su protestovali protiv prekrajanja izborne volje građana, brutalno pretukla Peđu Radetića koji nije pružao nikakav otpor i koga su, dok je ležao na zemlji krvnički udarali u bubrege i sipali mu bojni otrov u spreju direktno u oči - ističe Medojević.

Prema nalazu oftamologa, Radetić ima svega 20 posto vida i ima nesnosne bolove u bubrezima, što je, kako kaže Medojević, posledica krvničkih udaraca na zemlji od strane dvojice batinaša.

- Peđa je očigledno,  od strane DPS bio targetiran kao meta napada jer je kao i stotine hiljada drugih podržavao litije i izražavao svoje nezadovoljstvo prema namerama satanističke sekte da otima svetinje. Uspostavio sam komunikaciju sa Peđom i na Odboru za bezbednost i Skupštini sam javno izneo ovaj ekstremni slučaj policijske brutalnosti i protivzakonite zloupotrebe milicije u odbrani vlasti i para šefova DPS - kaže Medojević.

On dodaje, da će svi koji su učestvovali u torturi nad Peđom i svim drugim građanima Budve i Crne Gore krivično odgovarati pred sudovima slobodne Crne Gore.

- Zato je zadataka svakog poštenog i odgovornog građanina Crne Gore da se pridruži Opštenarodnom pokretu za pomirenje i budućnost i preuzme svoj deo odgovornosti za oslobođenje države i naroda od okupacije lopovske satanističke sekte DPS. Najveća opasnost po ovaj narod i državu dolazi od lopovske sekte na vlasti. Kao što je rekao Mitropolit Amfilohije 'oni brane samo vlast i pare Državu moramo braniti mi - zaključio je Medojević.

Radetić je doktor ekonomskih nauka sa Šefildskog univerziteta iz Velike Britanije. Predrag je bankarski ekspert, konsultant iz oblasti ekonomije, saradnik mnogih svetskih banaka i britanski državljanin.