12.08.2020.

22:00

Foto:

Planeta

BRUKA I SRAMOTA CRNOGORSKOG LIDERA! Milovi vojnici na Tuđmanovoj vojnoj akademiji

- Ponosno predstavljamo sjajne mlade ljude, koji su odabrani za obrazovanje na prestižnoj Vojnoj akademiji 'Dr Franjo Tuđman' u Republici Hrvatskoj. Vida Vuković, Balša Grba, Stefan Peković, Jelena Vujović i Slaven Mitrović u nove životne pohode kreću u septembru - saopštilo je ministarstvo odbrane, uz fotografije tih mladića i devojaka.

Čega se pametan stidi...

Crnogorsko ministarstvo odbrane pohvalilo se da šalje mladiće i devojke da se školuju u Zagreb na akademiji koja nosi Tuđmanovo ime

Posle stupanja u NATO pakt, zvanična Podgorica upućuje u Zagreb na oficirsko školovanje ili usavršavanje veliki broj pripadnika Vojske Crne Gore. Vojna akademija "Dr Franjo Tuđman" osnovana je 1991, kada su i Crnogorci ratovali protiv ustaških separatista.

DPS-ovci opet pravili haos u Budvi

Privatno obezbeđenje uz pomoć pripadnika interventne jedinice MUP-a Crne Gore fizički je juče ujutro sprečilo predsednika opštine Budva Marka Carevića, njegovog saradnika Krsta Radovića i još nekoliko odbornika DF-a i Demokrata da uđu u zgradu Opštine.
Veći sukob sprečen je samo prisebnošću Carevića i njegovih ljudi. Svi oni su juče posle podne pozvani na saslušanje u policiju.