14.08.2020.

10:04

Foto:

Planeta

MILO, PROVIDAN SI I JADAN! PUŠTAŠ SRBE U CRNU GORU DA BI SAČUVAO FOTELJU! Evo šta stoji iza iznenadne odluke CG da otvori granice za državljane Srbije!

Ova iznenadna odluka doneta je pošto je prethodno ova zemlja otvorila granice za građane Belorusije, Kanade, Ukrajine, pa čak i Zimbabvea, dok je Srbija uporno držana "na ledu".

MILOGORCI PUCAJU PO ŠAVOVIMA! Na očajnički način pokušavaju da izvuku sezonu, OVO ŠTO SU SADA URADILI JE NEOPROSTIVO!

USTALA JE CRNA GORA, MILO GUBI IZBORE! OPOZICIJA NA 52 ODSTO, pokazuju rezultati najnovijeg istraživanja!

Sada se, međutim, situacija preko noći promenila, i to ne slučajno!

Naime, milogorci otvaraju granice za državljane Srbije baš u trenutku kada najnovija istraživanja javnog mnjenja govore da DPS-u diktatora Mila Đukanovića pada rejting i da bi, ako bi se izbori održali ovog trenutka, udružena opozicija osvojla 52 odsto glasova! 

Tako je crnogorski diktator prljavim manevrom rešio da ubije dve muve. Da smiri bes i donekle popuni novčanike očajnih građana koji žive od turizma, ali pre svega da pokuša da izmanipuliše sve većim delom biračkog tela kome je dojadila njegova sve agresivnija diskriminatorska antisrpska politika i koje smatra da je vreme da poslednji balkanski autokrata ode s vlasti.

Podsetimo, direktor Institua za javno zdravlje CG dr Boban Mugoša objavio je da će za ulazak u zemlju najverovatnije će biti potreban PCR negativan test ili serološki ELESA, ali čeka se zvanična potvrda koji test će biti validan.