15.08.2020.

09:44

Foto:

Planeta

PARANOJA DPS-a UŠLA U URNEBESNU FAZU: Pristalice DF nam ubacile prisluškivače u OLOVKE I UPALJAČE! Dalje nema, ČVOROVIĆI DOBILI OZBILJNU KONKURENCIJU!

Nakon što je u javnost procurio audio snimak u kojem se čuje aktivista DPS-a Slavko Dubljević kako ugovara otkup ličnih karata pred izbore, Odbor DPS Glavnog grada se oglasio i odbacio optužbe, ističući da je reč o udruženom pokušaju opozicije da „kompromituje izvesnu pobedu DPS-a na predstojećim izborima“.

CG PORTALI ZATRPANI KOMENTARIMA OGORČENIH GRAĐANA: PRPA! PROVIDNO! IZBORI NAM STIŽU! Narod prozreo šta stoji iza Milove odluke o OTVARANJU GRANICE SA SRBIJOM!

„Tako je više naših članova danas dobilo pozive slične sadržine i budući da smo ih sve obavestili da se mogu naći na meti provokatora naš član Slavko Dubljević je u nameri da pomogne državnim organima dogovorio sastanak sa provokatorom koji ga je pozvao. Dubljević je zbog toga Centru bezbednosti Podgorica podneo krivičnu prijavu protiv NN lica koju ovom prilikom dostavljamo i koja najbolje otkriva ko u ovom slučaju govori istinu a ko se služi lažima i podmetačinama”, istakli su u DPS-u Glavnog grada.

Međutim, DPS je u svojim optužbama otišao dalje i izašao sa tvrdnjom da se Crna Gora suočava sa ozbiljnim špijunskim delatnostima aktivista DF-a, koji su, kako navode, ovih dana kupili ogroman broj uređaja za audio i video snimanje (hemijske, satove, upaljače, priveske, naočare) kojima žele u narednim danima pokušati da "kompromituju našu izvesnu pobedu".

“Da su strani špijuni i plaćenici to smo odavno znali ali da su spremni da podmeću braći, familiji i komšijama to je novost za crnogorsko društvo“, zaključuju u DPS-u Glavnog grada.