15.08.2020.

14:58

Foto:

Planeta

OPROBANE METODE! Član Prave Crne Gore koji je razotkrio DPS mrežu otkupa ličnih karata, dobio poziv da se hitno javi u tužilaštvo! (FOTO)

- Već uhodani princip rada zarobljenih institucija, po sistemu "Drž'te lopova" dobija svoj nastavak sa posebnim pečatom otvorenog progona onih koji otkrivaju kriminalce. Bezgranično je komično, ali i providno, da je, nakon što je shvatio da je uhvaćen, upravo Dubljević u strahu da će zbog ovakvog prosipanja biti neprijatnog razgovora sa "nekim višim" potrčao u policiju da se on predstavi kao neko ko razotkriva provokatore - navodi se u saopštenju koalicije.

(VIDEO) EVO KAKO MILOGORCI OTKUPLJUJU LIČNE KARTE! Pojavio se šokantan snimak, OVAKO DIKTATOR POKUŠAVA DA OSTANE NA VLASTI!

Dubljevićeva u panici data izjava policiji, koja je jutros objavljena u medijima u sklopu saopštenja DPS Glavnog grada, sadrži i niz falsifikata, a jedan od njih je i nepoklapanje njegovog matičnog broja sa datumom rođenja, zbog čega će koalicija "Za budućnost Crne Gore" takođe podneti krivičnu prijavu, dodaje se u saopštenju.

Ono što je najvažnije, kako ističu je da svi koji su odgledali snimak, mogli su sa lakoćom da utvrde ko tu kupuje lične karte, a ko otkriva počinioca krivičnog dela. Oni koji ne veruju svojim očima i ušima, već nesuvislom objašnjenju lokalnih aktivista režima, svakako nisu naša ciljna grupa.

Po njima, očigledno je da se u ovom slučaju koristi ista metoda kao i kod afere „Snimak“, kada su pravosudni organi oštricu istrage usmerili ne prema vinovnicima krivičnog dela iz audio-snimka već prema onima koji su snimak objavili.

- Ostaje da vidimo do koje mere je pravda potonula. Nadamo se da će biti bar neko dovoljno hrabar u pravosudnim organima da zaštiti ne nas od kriminalaca, već sebe od sramote. Ako i ne bude, ništa za to. Biti progonjen u ovakvom sistemu je posebna čast - navodi se u saopštenju.

Koalicija "Za budućnost Crne Gore" će u hitnom postupku sa ovim upoznati sve relevantne međunarodne adrese.

Krivična prijava, kako je juče najavljeno, protiv aktera ovog bezakonja iz redova DPS-a biće podneta u toku dana, i koalicija "Za budućnost Crne Gore" očekuje najhitniju reakciju.

Koalicija "Za budućnost Crne Gore" nakon sigurne pobede na izborima 30. avgusta biće najbolji garant da će ovakve aktivnosti i brutalno bezakonje biti najružnija moguća prošlost.