21.08.2020.

09:37

Foto:

Planeta

PARANOJA UZELA MAHA! MARKOVIĆ JE UPRAVO IZNEO TEŠKU OPTUŽBU NA RAČUN SPC! Ove reči su samo dokaz da milogorci gube kompas, da nije TUŽNO, bilo bi SMEŠNO!

Marković, koji je nosilac liste vladajućeg DPS-a, rekao je sinoć u Nikšiću i da su protivnici nezavisnosti CG i njenog eropskog puta i dalje na sceni.

(FOTO) KUČI POSTAVILI VELIKI KRST IZNAD PODGORICE, neverovatan prizor vidljiv iz svih delova grada!


“Pre 14 godina verovali smo da smo na referendumu razrešili dilemu treba li nam naša kuća, i da li ćemo se kao društvo u celini posvetiti napretku i razvoju Crne Gore - međutim pokazalo se da nije tako i da su protivnici crnogorske nezavisnosti i njenog evropskog puta i dalje na sceni”, rekao je Marković.


Govoreći o opoziciji Marković je, preneo je portal RTCG, istakao da je “politička konkurencija DPS-a koncentrisana u tri bloka jedne te iste osovine koja ne vidi Crnu Goru kao nezavisnu državu”.

"Koaliciju DF i SNP formirala je Srpska pravoslavna crkva, koja joj je i redosled na listi odredila. Nema primera u Evropi i na svetu da se iz crkava i manastira kreće u političku agitaciju koja ne štedi nikoga i ne čuva nego uzurpira slobodu i dostojanstvo vernika, a naših građana! Lidera je u toj koaliciji mnogo i previše, a glasača sve manje”, tvrdi Marković.

BONUS VIDEO:

NE PALI STRNJIKU! Požari na otvorenom u Srbiji odneli 14 života! OVA KAMPANJA BI TREBALO DA SPREČI TRAGEDIJE!

RECI MI KAKO ZVONIŠ, DA TI KAŽEM KO SI! Evo šta melodija koju koristite na mobilnom telefonu govori o vama!