01.09.2020.

08:38

Foto:

Planeta

(VIDEO) ĐUKANOVIĆEVI PLAĆENICI NAPRAVILI HAOS U PODGORICI! Iz kafića Milovog specijalca napali građane koji su mirno slavili ISTORIJSKU POBEDU OPOZICIJE!

Dostojanstvmno i mirno slavlje naroda koji je, žedan slobode, izašao na ulice da proslavi pobedu opozicije narušilo je divljanje Milovih provokatora koji su poslati ne samo da iskompromituju mirno slavlje građana, već i izazovu mnogo izbiljnije incidente.

Naime, u podgoričkom naselju "Siti kvart" organizovana grupa plaćenika-provokatora, iz kafića "Štrafta" je dobacivala mirnim učesnicima kolone, psujući ih, upućujući im salve uvreda i pozivajući ih na obračun.

Kako Informer saznaje, oni su došli sa dva auta specijalne kriminalističke policije Zorana Lazovića i ispred kafića, koji inače drže Lazivićevi sinovi, prvi flašama napali omladinu koja je proslavljala.

Takođe, u istom naselju, grupa plaćenika je u jednom trenutku zaustavila saobraćaj i sa zapaljenim bakljama skandirala dugo u noć.

Od svih skandiranja, najčešće je ponavljana fašistička krilatica E viva Montenegro.

U nekoliko crnogorskih opština sinoć si zabeleženi incidenti koje su izazvali plaćenici iz redova režima, a sve u cilju da se dovede u pitanje istorijska pobeda opozicije.

Bonus video

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Vodolije treba da se čuvaju lopova, Lav je postao štednjiv, a evo ko ne treba da ulaže novac do kraja godine!

EKSKLUZIVNA ISPOVEST NENADA LALATOVIĆA O PRIVATNOM ŽIVOTU I POLITICI: Iz svake nevolje sam izlazio jači!

NJEGOVO JE DA PRETI, MOJE JE DA GA NOKAUTIRAM! Veljko Ražnatović spreman za meč sa Kazakovim!