01.09.2020.

22:42

Foto:

Planeta

U MILOVOM MOZGU JE VANREDNA SITUACIJA! Knežević brutalno isprozivao diktatora: PO NJEMU, IZBORI SU BILI U SRBIJI, A NE U CRNOJ GORI, PA JE POBEDIO VUČIĆ...

- Sudeći po Đukanoviću, izbori 30.08. nisu bili u Crnoj Gori, već u Srbiji, i na njima nisu pobedili crnogorski građani nego Aleksandar Vučić. Tako je po hiljaditi put u ove tri decenije devastiranja države ponizio crnogorske građane kvalifikujući njihovu izbornu volju kao ostvarenje velikosrpske ideje, iako je isti Đukanović pre dve godine kad sam bio u zatvoru, slavodobitno izjavljivao da su odnosi između Crne Gore i Srbije najbolji od dolaska Južnih Slovena na Balkan.

Zato neka ga ne čudi što je izgubio izbore, i što svakodnevno gubi članove i visoke funkcionere partije koji u ova dva dana masovno napuštaju Titanik u koji prodiru talasi narodne volje. Lično bih imao razloga da Đukanoviću poželim sve najgore, ali zbilja u ovom trenutku prema njemu osećam hrisćansko sažaljenje, i čitam molitvu za zaštitu njegovu od nečistih sila - zaključuje Knežević.