02.09.2020.

13:45

Foto:

Planeta

NE BRUKAJTE VIŠE SEBE I VAŠE PORODICE, NO PRIZNAJTE PORAZ KAO LJUDI! Mandić poručio milovcima: UHVAĆENI STE NA DELU, DOSTA JE VAŠIH PREVARA!



Mandić je povodom pokušaja članice DPS-a da skloni kupone sa glasačkih listića prilikom kontrole izbornog materijala na jednom od biračkih mesta u Podgorici, poručio da “jadno I bedno” deluje njihova namera da “krađom kupona sa biračkih mesta i otimanjem izbornog materijala nekako umanje i oskrnave veliku pobedu naroda”.

- Pošto su uhvaćeni na delu, verujem da znaju i to da, osim sramote koju nanose sebi i svojim porodicama, ovakvim nepočinstvima ulaze u zonu krivične odgovornosti - istakao je Mandić.

Dodao je da je ovo je slika jednog režima kome su manipulacije u krvi, a pravila za njih postoje samo zato da bi ih kršili.

- Oni ne žele da poštuju ono što važi za sve, već da to izigraju i obesmisle. Zamislite, ljudi traže da prebroje glasačke listiće ne da bi ih izbrojali, nego prisvojili, da bi ih oduzeli od naroda i ukrali narodnu volju - naveo je Mandić.

Smatra da važnim da se sa ovim “mizernim ponašanjem” upozna kompletna demokratska javnost Crne Gore i međunarodni predstavnici.

- Nije nikakva tajna da je ova osoba, koja se odlučila na krađu izbornog materijala, samo jedna od mrogobojnih aktivista Đukanovićeve stranke koja je očigledno od vrha odlazećeg režima dobila naređenje da nečasnim sredstvima pokuša da promeni narodnu volju - rekao je Mandić, prenele su podgoričke Vijesti.