03.09.2020.

10:42

Foto:

Planeta

ŠUKOVIĆEV DPS U NJEGOVOM RODNOM SELU DOBIO SAMO 18 GLASOVA, možda zato što je udarna pesnica Milove prljave kampanje čiji je cilj da POTKOPA POBEDU OPOZICIJE!

Naime, iza zlonamernih i tendencionznih tekstova u pojedinim crnogorskim i bh medijima stoje Darko Šukovic, vlasnik i glavni urednik tv i portala AntenaM, šovinističko-propagandnog glasila Mila Đukanovića, u kojem radi i piše kolumne Šeki Radončić, brat Fahrudina Radončića, vlasnika Dnevnog Avaza iz Sarajeva.

Njih dvojica u ovom momentu vrše najgoru šovinističku propagandu protiv srpskog naroda u Crnoj Gori. Ovi plaćenici crnogorskog režima instrukcije za svoju prljavu kampanju dobijaju na večernjim sedeljkama sa crnogorskim rezimom i kumovima Mila Đukanovića i to u restoranima "Elit" i "Urban Bistro" u Podgorici.

Informer

Strašna kampanja koja se u ovom trenutku vodi protiv koalicije "Za budućnost Crne Gore" toliko je providna, a naslovi na na portalu Antena M, kao i Radončićeve kolumne i nastupi u medijima upućuju da je reč o sejanju straha među muslimanima kako bi se minirala pobeda opozicije na parlamantarnim izborima i jednim delom na lokalu.

Podsetimo, mediji su svojevremeno objavili fotografiju Šukovića i lidera SDP Ranka Krivokapića kako dižu ruke u znak Velike Albanije, pa Šukovićev udar na sve što je srpsko, ali i crnogorsko ne iznenađuje. 

Da je Šuković u narodu duboko prezren zbog svog antisrpstva govore i rezultati glasanja u njegovom rodnom selu, gde je DPS dobi samo 18, a koalicija Za budućnost Crne Gore čak 300 glasova!

Informer

Informer

Radončić je u sinoćnjem nastupu na jednoj televiziji, sav tobože zabrinut, govorio o "napadima na Bošnjake na severu Crne Gore kao posledici izbornih rezultata u ovoj državi". Rekao je da je situacija dramatična i da je u toku “tiho etničko čišćenje”. Dodao je da su pod pritiskom Bošnjaci, kao i svi manjinski narodi.