06.09.2020.

14:19

Foto:

Planeta

(FOTO) SEME MONETENEGRINSKO -HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA NIKLO NA CETINJU! Neonacista Bujanec pružio podršku današnjem anticrnogorskom skupu!

Na Cetinju je nastala i ova fotografija koja simbolizuje montenegrinsko-hrvatsko bratstvo.

Ista je poslata na adresu proustaški nastrojenog hrvatskog novinara Velimira Bujaneca, koji uređuje i vodi emisiju „Bujica“ na Z1 televiziji, a koji je uredio u skladu sa ličnim shvatanjima.

MILOGORCI USTAŠKOM HIMNOM PROTERUJU SRBE IZ CRNE GORE! "Patriote" dokazale da normalni građani CG nemaju šta da traže na skupu! (VIDEO)

Informer

Podsjetimo, Bujanec već neko vreme u svojim egzotičnim emisijama komentariše prilike u Crnoj Gori.

Tako je, početkom ove godine, ugostio i prvog čovjeka NVO "CPC" Miraša Dedeića, sa kojim je, u društvu deklarisanog ustaše i generala HOS-a Anta Prkačina, saborskog zastupnika i bivšeg ministra kulture dr. Zlatka Hasanbegovića, pretresao aktuelne društveno-političke teme, sa akcentom o postojanju velikosrpske hegemonije i agresije.

U svom poslednjem istupu, Bujanec je pružio svesrdnu podršku današnjem "patriotskom skupu".

Podsetimo, reč je o neonacisti koji je 2014. godine osuđen da je kokainom plaćao usluge prostitutki, nakon čega se nagodio s tužiteljstvom priznajući da je "drogom morao kupovati ljubav".

Ipak, samo godinu dana nakon presude, bio je pozvan u VIP ložu na inauguraciji Kolinde Grabar-Kitarović, koja je, upravo u Bujančevoj emisiji, objavila svoju kandidaturu za predsednicu RH.

Prema našim informacijama, danas će u Podgorici prisustvovati i određen broj hrvatskih državljana, što umnogome govori o karakteru današnjeg anticrnogorskog sabora.