09.09.2020.

13:55

Foto:

Planeta

NOVO LUDILO RASPOPA DEDEIĆA: Zadatak SPC je priprema ponovne aneksije Crne Gore Srbiji!

Taj navodni plan, kako je izjavio za agenciju Patrija, a prenosi portal CdM treba da dovrše lideri triju partija koje bi trebalo da formiraju novu crnogorsku parlamentarnu većinu - Aleksa Bečić, Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović.

POTPISAN SPORAZUM OPOZICIJE, EVO ŠTA U NJEMU PIŠE! Krivokapić, Bečić i Abazović utanačili principe o novoj vladi Crne Gore!

BIĆETE IZNENAĐENI! Abazović najavio neočekivane poteze kada su personalna rešenja nove vlade u pitanju!

Dedeić tvrdi da je "podmukli napad" na Crnu Goru izvršila Srbija, posredstvom vladika i popova, jer su. kaže, "mobilisali masu, na neistini da treba da brane crnogorske svetinje, koje će država da otme".

- A te svetinje su podigli Crnogorci, preci današnjih Crnogoraca. I pored te, nepobitne istine, SPC i njena tročlana koalicija je uspela da odnese minimalnu izbornu pobedu na neistinitoj tvrdnji da su vekovne crnogorske svetinje njene, ponavljajući, stalno i uporno, ''Ne damo svetinje'' - žali se Dedejić.

On dodaje da je "brutalna kampanja protiv Crne Gore i Mila Ðukanovića vođena iz Beograda ", i to zato što je, tvrdi Ðukanovic, "obnavljanjem nezavisnosti Crnu Goru otrgao iz zagrljaja ''Velike Srbije".

BONUS VIDEO:

ČETA KONJANIKA - PONOS SRPSKE POLICIJE! Tvin u poseti 3. bataljonu policijske brigade!

NOVINARKA INFORMERA UZELA U RUKE LUK I STRELU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Da li biste probali ovo?!