23.09.2020.

08:57

Foto:

Planeta

STRAŠNO! U Crnoj Gori se pravi nova antisrpska koalicija, a traže da je Srbi podrže!?!

Zahtev lidera koalicije “Crno na bijelo” Dritana Abazovića da u novoj Vladi ne bude niko od srpskih lidera “Demokratskog fronta” podržao je čak i mitropolit Amfilohije! 

Tako su se na istom zadatku zabrane Srba u vrhu nove vlasti ujedinili Abazović koji je ponosno glasao da Hašim Tači, trgovac srpskim organima iz “Žute kuće” bude proglašen za počasnog građanina Ulcinja, ali i mitropolit Amfilohije, čelnik SPC u Crnoj Gori (ako to tamo više uopšte jeste Srpska crkva!?!).

Na sve to, antisrpske “Vijesti” objavljuju danas tekst u kome tvrde da su za sve krivi Srbija i predsednik Vučić!?! Verovatno smo krivi za to što se kao država nikako nismo mešali u izbore i potonje dogovore o Vladi u Crnoj Gori. I biće da  su Srbi u Crnoj Gori krivi za to što ne pristaju da vlast preuzme Željko Ivanović, gazda “Vijesti” i dokazani mrzitelj Srbije!?!

Šta se iza svega krije verovatno najbolje govori podatak da Dritan Abazović traži da njemu i njegovim ljubiteljima OVK u novoj vlasti pripadnu i policija i vojska i ANB. A mitropolit Amfilohije to saopštenjem poslatim iz Ostroga zdušno podržava!?!