02.10.2020.

09:46

Foto:

Planeta

POTEZ KONOBARA U ZADRU ZGROZIO JAVNOST! Bura na društvenim mrežama, to što je uradio zapanjilo je sve!

"Danas se u centru grada Zadra dogodila neopisiva situacija. Sramota, tuga i jad. Devojčica s Daunovim sindromom je uništavala reputaciju ugostiteljskog objekta po rečima konobara. Ona i majka su zamoljene da se pomere sa strane. Mala bića koja su puna ljubavi i dobrote. Nemam reči koje javno smem uputiti toj ljudskoj mizeriji. Zadar nije takav, ti si naša sramota!", piše u Fejsbuk objavi odbornik koji je komentarisao status žene koja je bila svedok skandaloznog događaja. 

"Sedeći s ćerkom prijateljice koja ima Daunov sindrom dođe konobar i zamoli da se sklonim s tim detetom jer mu kvari reputaciju kafića", napisala je između ostalog.

Ubrzo se u komentarima razvila burna rasprava. Većina korisnika ostala je šokirana i ljuta što se u 21. veku takve stvari još uvek događaju. Lukiću se javio i mladi Ivan Dražović, vlasnik poznatog lokala Aba.

"U znak poštovanja i podrške dotičnoj, ima u mom lokalu ona i naše malo zlato celu godinu besplatnu kavu i sok ili što im već srce poželi", napisao je.

Još se jedna zanimljiva objava istaknula u komentarima. Boris Marin, poznatiji kao Boro Poštar, objavio je sliku sa svojim prijateljem Antom, kako je napisao, sličnog sindroma, te dodao kako će baš u taj lokal rado otići s njim i popiti piće da vidi hoće li ga ko izbaciti....