05.01.2021.

19:56

Foto:

Planeta

OVO LEPO ZVUČI, ALI! PLENKOVIĆ I JANDROKOVIĆ ČESTITALI BOŽIĆ! Majstori, ako zaista želite Srbima "sve naj", onda im isplatite otete penziije, vratite im otetu imovinu...

- Iako moramo da se odreknemo tradicionalnih prazničnih običaja druženja, želim da praznik Hristovog rođenja proslavite u duhu zajedništva i solidarnosti, u mislima na bližnje, porodicu i prijatelje - poručio je Plenković u čestitki, saopštila je vladina služba za odnose s javnošću.

Obećao je da "ćemo osnaženi božićnim duhom mira, radosti i međusobne tolerancije" pomagati sugrađanima, posebno onim najugroženijim koji su ostali bez domova i bez crkava da što pre obnove svoj razrušeni kraj, prenosi Hina.

- U ime Vlade i lično, od srca vam želim srećan i blagoslovljen Božić. Mir Božji, Hristos se rodi - naveo je u čestitci Plenković.

HAOS U DOJČLANDU, MERKEL ZAKLJUČALA NEMCE ZBOG KORONE, NAREĐEN I MASOVNI ODSTREL ĆURKI I PATKI! Šta reći, ima li kraja...

Čestitku vernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru uputio je i predsednik hrvatskog Sabora Gordan Jandroković.

- Iza nas je izazovna godina, zato ne smemo da zaboravimo sve one kojima je teško i kojima je naša podrška toliko potrebna. Solidarnost, toleranciju i dobrotu prenesimo na svoje bližnje kako bismo, ispunjeni radošću Hristovog rodenja doneli optimizam i nadu u bolje sutra - kaže se u čestitiki Jandrokovića.

Plenkoviću i Jandrokoviću, lepo je to što čestitate Srbima Božić po julijanskom kalendaru, ali...

ĐUKANOVIĆ NA LEČENJU U PRIVATNOJ BOLNICI! Politika: Ima upalu oba plućna krila i otežano diše!

Srbe i Hrvatskoj ne zanimaju protokolarne priče bez suštine. Ako vam je zaista stalo do pomirenja i ako je vaša čestitka zaista iskrena onda se pozabavite zaostalim penziijma, otetom imovinom, i sličnim stvarima...