28.01.2021.

19:19

Foto:

Planeta

HA-HA-HA! MONTENEGRINI BESNE KAO DA KRIVOKAPIĆ I ABAZOVIĆ STOJE IZA PESME "VESELI SE, SRPSKI RODE"! Šta reći, da nije smešno, bilo bi...

Major Ivica Simonović postavljen je za generalnog inspektora obaveštajno bezbednosne službe Ministarstva odbrane. Montenegrini tvrde da je to „osoba koja je školovana u Rusiji i proruski orijentisana"!

Simonoviću čak pripisuju da je na mobilnom "kao zvuk pri pozivu instalirao melodiju ruske himne".
       
Pište da je to samo novo "u nizu skandaloznih imenovanja u Ministarstvu odbrane, nakon što se saznalo da je Aleksandar Šaranović, novi vršilac dužnosti direktora Obaveštajno bezbednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane".
       
A da će desna ruka Šaranovića bitii Radule Čović, tobože "osoba vrlo sumnjive prošlosti".
       
Za Šaranovića, Simonovića i Čovića Montenegrini tvrde i da "nisu stručni strane jer nisu bili prepoznati kao eksperti".

Informer

Plače i gradonačelnik Podgorice i potpredsednik DPS Ivan Vuković:
       
- Zahvaljujući poslednjim kadrovskim rešenjima naše prozapadne Vlade, proruski elementi već kontrolišu najosetljiviji sektor u Ministarstvu odbrane. Što bi rekao potpredsednik Vlade, koordinator svih bezbednosnih službi i garant poštovanja obaveza prema NATO saveznicima, samo relaksirano, neće niko poneti Crnu Goru niđe. Srećna sloboda, Crnogorci.

ALO, MAJSTORI, SRBIJA SE PITA! ZAPAD NE ZNA ŠTA HOĆE NA KIM! Kosnet najavljuje rušenje Vašingtonskog sporazuma, Lajčak i EU ne daju granice, MKG nudi tri scenarija...

Montenegrini su već izveli i svoj glavni politički zaključak: vlada Krivokapić-Abazović pokušava da poništi sva dostignuća prethodne vlasti i da Crnu Goru, umesto Briselu i Vašingtonu, približi Beogradu i Moskvi.