30.04.2021.

16:49

Foto:

Planeta

OVCE I ČOBANIN MU SPASILI ŽIVOT! Auto goreo, vozač bio unutra...pokušali su ugasiti vatru ali... /FOTO

Vodili smo ovce preko ceste i svi auti su čekali da prođemo, video sam da gori ispod prednjih sedišta, a vozač još nije ni znao. Otrčao sam ga upozoriti i on je na vreme izašao, ispričao nam je čitalac. 

Čoveku se zapalio automobil marke BMW u vožnji u Lončarici oko 9 sati u petak, potvrdili su nam iz JVP Grubišno polje. Zapovednik nam je potvrdio da su vatrogasci i dalje na terenu te intervencija još uvek traje.

- Brat je otrčao po aparate za gašenje požara i počeli smo gasiti, potrošili smo par komada, no nismo uspeli ugasiti požar. Dok su vatrogasci došli, auto je već celi bio u plamenu - dodaje čitalac. 

Zapovednik JVP Grubišno polje je potvrdio da se vozilo zapalio u vožnji te nije bilo povređenih. Vozač je na vreme izašao napolje, no vozilu nije bilo spasa. Na intervenciju su izašla dva vatrogasca s jednim vozilom i požar je bio ugašen u 9.45 sati. 

Vozač se odmaknuo od vozila i u šoku čekao vatrogasce dok mu je auto goreo. U prometu je nastala gužva od nekoliko kilometara i u jednom i u drugom smeru. 

- Čovek je rekao da mu nešto nije u redu s auspuhom, očito je tako došlo do eksplozije. Stajao je sa strane i samo gledao kako auto gori, meni je bilo najbitnije da je on van auta, pokušali smo ga smiriti i uveriti da je to samo auto - kaže čitalac. 

Informer

Informer