01.06.2021.

14:37

Foto: Printskrin Facebook/Rudolf Dofi Elezović

Planeta

MISTERIOZNI NESTANAK BIVŠEG NAČELNIKA ULCINJSKE POLICIJE! Porodici se javio iz Albanije, rekao je dve rečenice, sada je pokrenuta istraga!

Elezović, nekadašnji šefa odeljenja za narkotike za Ulcinj i Bar nestao je 27. maja ove godine. Elezović je izgubio kontakt sa porodicom i od tog dana mu se gubi svaki trag. Poslednji put javio se porodici sa granice Crne Gore i Albanije u blizini pograničnog mesta Pentar na reci Bojani.

Elezović je trenutno raspoređen u sektor crnogorske granične policije, a očekuje se da i albanska i crnogorska policija započnu potragu duž reke Bojane. U međuvremenu je tužilaštvo u Skadru već pokrenulo istragu nakon spisa koji su dostavile crnogorske vlasti.

Do sada su uzroci nestanka ovog 54-godišnjaka i dalje enigma, sumnja se na krivično delo, ali nema konkretnih naznaka. I za crnogorsku i za albansku policiju i tužilaštvo sudbina Elezovića je još uvek enigma.

"Idem u Skadar poslom. Neću se zadržavati, brzo se vraćam", rekao je Elezović telefonom porodici kada je ušao u Albaniju. Mobilni mu je posle toga ostao isključen.