15.06.2021.

18:39

Foto:

Planeta

PODGORICA MOLI MOSKVU DA OBNOVI AVIO-SAOBRAĆAJ SA CRNOM GOROM, ovde su vam nekretnine, biznisi... Đetići kad su u nevolji, uvek se sete Rusije... Nema para od NATO turista?!

U pismu namera upućenom potpredsednici Rusije i predsednici Kriznog štaba Tatjani Golikovoj, Abazović kaže da bi ovaj ruski krizni štab to pitanje mogao da razmatra već na sledećoj sednici.

- S obzirom na to da se Crna Gora gotovo izborila sa pandemijom COVID-19 i da na dnevnom nivou beleži jedva dvocifren broj novozaraženih građana, kao i na činjenicu da ogroman broj ruskih državljana poseduje nekretnine ili biznise u Crnoj Gori i često boravi u našoj državi", navodi se u pismu Abazovića - saopšteno je iz vlade.

Naveo je da bi od neizmernog značaja bilo ponovno uspostavljanje direktne avio linije između Rusije i Crne Gore, jer bi to, kako kaže, omogućilo velikom broju zainteresovanih građana obe zemlje da nesmetano putuju i obavljaju svoje aktivnosti.

(VIDEO) ALBANCI, NA ČEMU STE VI?! Đurđa je spremila kolač, doktori Bilja i Jovica došli su u svoj grad, Siniša je čistio ptičji izmet... Niko reč osude ili mržnje nije rekao, ali... PRIŠTINA NA NOGAMA ZBOG DESETAK SRBA!

Naglasio je i da je Crna Gora turistička zemlja koja ostvaruje dobru saradnju sa ruskim tržištem i da bi, u tom smislu, Krizni štab Rusije trebalo da ima, kako smatra, poseban senzibilitet pri razmatranju njegove molbe.