18.06.2021.

14:59

Foto:

Planeta

TREZAN I NORMALAN OVAKO NEŠTO NE MOŽE DA SMISLI! Krivokapić se javio na tviteru i žestoko optužio DF da šuruje s Milom... Tviteraši mu u komentarima sve objasnili!

- Dužan sam da građanima Crne Gore saopštim punu istinu o onome što se događalo i događa iza kulisa napada Demokratskog fronta na Vladu Crne Gore: DF zajedno sa DPS i njenim bivšim koalicionim partnerima najdirektnije dogovara obaranje Vlade i Skupštine Crne Gore, a sve u cilju raspisivanja novih parlamentarnih izbora - napisao je Krivokapić, iako je on tražio podršku od DPS-a Mila Đukanovića kako bi uspeo da izglasa Rezoluciju o Srebrenici.

- Poštovani građani, morate otvoreno biti upoznati sa igrom koja se medijski plasira i koja će se tek medijski aktuelizovati u narednim danima, ali budite sigurni da su svi iz Vlade i parlamentarne većine koje DF danas optužuje za izdaju spremni da vašu i našu pobedu na avgustovskim izborima odbrane po cenu svojih života. Demokratski front je bojkotom Skupštine sada i javno postao deo parlamentarne većine sa Demokratskom partijom socijalista - naveo je Krivokapić na tviteru.

Ubrzo su počeli da se ređaju komentari:

"Podnesi ostavku! Kako te nije sramota? Došao si na vlast uz pomoć Đeda i sada šuruješ sa Milom. Hoćeš biti njegov kandidat za predsednika?"

"Da li te je barem malo sram? Kad se sjetim kako sam plakao od sreće, kad je Đedo govorio „Blago meni, blago meni". Ode Đedo, a Zdravko okrenu ćurak. Novozavjetni obrt. Jel bilo 30 srebrnjaka?!"

"Izdajniče, sigurno ne bi pobedio da je neko i pomislio da ćeš ovako nešto napraviti, posle ove rezolucije možeš samo da se vratiš u rupu iz koje si izašao, i posmatraš Mila još 30 godina kako vam menja krvna zrnca. Sa njim makar znamo na čemu smo, bedo izdajnička."

Kakav je osećaj kad nekome ko ti je verovao zabodeš nož u leđa ? U Srebrenici nije bilo nikakvog genocida, nego likvidacija terorista, glavoseča i ubica!...

Podsećamo, Milan Knežević, jedan od lidera Demokratskog fronta pozvao je danas lidere Demokrata i URA, Aleksu Bečića i Drtana Abazovića na dogovor o izlasku iz krize vlasti u Crnoj Gori, ukoliko, kako je rekao, ne žele da idu sa DPS-om Mila Đukanovića.

- A, ako dogovora ne bude biće raspisani novi izbori - poručio je Knežević i istakao da Demokratski front neće trpeti poniženja.