22.06.2021.

23:15

Foto: Fotoilustracija/Reuters

Planeta

DODIK NE PRAŠTA! CRNOGORSKI POSLANICI KOJI SU GLASALI ZA REZOLUCIJU O SREBRENICI NISU DOBRODOŠLI U SRPSKU! Šta reći, svakom prema...

Ovim činom donošenja pomenute Rezolucije crnogorska Skupština se pretvorila u antisrpsko političko pozorište, ocenio je Dodik u izjavi za Srnu.

Dodik je upitao kakve veze ima Crna Gora sa tragičnim dešavanjima u BiH i kakav je motiv za donošenje takvog jednog akta koji je donesen bezočno i bez argumenata, bez obzira da li je reč o njihovom ličnom stavu ili je u pitanju ispunjavanje interesa antisrpskih stranih nalogodavaca.

SRBIJO, SAMO LAGANO! ZA ZAPAD PROMENA GRANICA NA BALKANU NIJE TABU TEMA, Lesovi stavovi su potvrda da se nešto krupno iza brda valja!

- Postavlja se i pitanje zašto opozicija iz Republike Srpske sada sve vreme ćuti, a otvoreno su se hvalili dobrim odnosima sa Aleksom Bečićem, Dritanom Abazovićem i još nekima. I kad su već u tako dobrim odnosima zašto se nisu izborili da spreče usvajanje ove sramne antisrpske Rezolucije - rekao je Dodik, prenosi RTRS.

SRBIJA ĆE I NJU IMATI, KUBANSKA VAKCINA ABDALA IMA NEVEROVATNU EFIKASNOST! Zapad u šoku, Havana napravila bolje, efikasnije i jeftinije cepivo protiv korone!

Podsetimo, Skupština Crne Gore izglasaka je 17. juna Rezoluciju o zabrani negiranja navodnog genocida u Srebrenici. Za usvajanje Rezolucije glasalo je 55 poslanika, protiv je bilo 19, a uzdržano sedam.