28.07.2021.

20:57

Foto:

Planeta

DODIK SE SAM PRIJAVIO TUŽILAŠTVU BIH, TRAŽI DA GA UHAPSE ZBOG NEGIRANJA GENOCIDA! Sarajevo ne zna šta da radi - ako ga ne privedu padaju i Incko i njegov zakon, a ako... UH, BIĆE...

Dodik je potvrdio Srni da je to uradio sam da tako rastereti muslimane koji bi mogli biti izloženi pritisku i zahtevima svojih političkih vođa, kod kojih su prema Srbima prisutna usijana osećanja i mrzotvorni stavovi, da protiv njega podnesu krivičnu prijavu.

- Da ne bi bilo pregrejanih emocija i niskih strasti iz sarajevske zagušljive političke kuhinje u kojoj se prema Srbima svakodnevno proizvodi mržnja, odlučio sam da se sam prijavim - pojasnio je Dodik, a preneo RTRS.

SAMO DA ORUŽJE NE PROGOVORI! Sarajevo šalje policiju da hapsi Srbe u Srpskoj zbog negiranja genocida, DODIK: MUP RS ĆE TO SPREČITI, AKO TREBA I...

Podsetimo, Tužilaštvo BiH već je formiralo predmete u slučajevima negiranja navodnog genocida u Srebrenici, na osnovu prijava nekoliko građana.

KRIVOKAPIĆU, ŠTA SADA! SPC GA POZALA DA DOĐE U JASENOVAC! Svala čast što si se setio zločina u selu Velika, ali... SMEŠ LI U HRVATSKU?!

Sarajevo o PHR su sada u velikom problemu! Ako ne privedu Dodika i Incko i njegov zakon padaju kao kula od karata, a ako ga uhapse, odgovor Srpske bio bi brutalan i verovarno bi, možda čak doveo  i do raspada države.