28.08.2021.

23:10

Foto:

Planeta

OVO JE DNO DNA! Crnogorska novinarka klošarskim rečnikom gnusno izvređala mitropolita Joanikija!

Naime, ona je reagovala je na izjavu mitropolita SPC Joanikija, poručivši mi da je "kupljena vucibatina", a da je njegov prethodnik (Amfilohije) bio ličnost.

Podsetimo, mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije danas je poruku protivnika njegovog ustoličenja na Cetinju nazvao podmuklom i tužnom. On je kazao da "neće nigdje drugo da traži svoj tron mimo onoga koji je Gospod i Sveti Petar Cetinjski utvrdio“.

Ekskluzivni intervjuer šefa režima i novinarski specijalac za raspirivanje “državotvornog šovinizma” u svako doba godine, “zablistala” je esencijalnom mržnjom.

- U odnosu na ovu kupljenu vucibatinu, prethodnik je bio – ličnost. Tipični Crnogorac! Njega smo možda mrzeli, ovu izdajničku Vučićevu marionetu i protuvu duboko preziremo. Mačku o rep obesi svoje kletve, gade izdajnički - napisala Tamara Nikčević na Tviteru.

Informer

Tviit Tamare Nikčević

Sramna izjava "urbane“ novinarke izaziva gađenje i prezir, baš kao i njena emisija "Teleskopija" koja je godinama bila usmerena protiv Srpske pravoslavne crkve i njenih velikodostojnika.