15.09.2021.

12:30

Foto: Beta

Planeta

OBJAVA bivše hrvatske ministarke POSTALA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Ne znam šta je u vakcini protiv korone, ali isto tako NE ZNAM NI ŠTA JE U BUREKU! /FOTO/

- Vakcinisala sam se protiv korone. I ne, nemam pojma što je u vakcini, ni u svim onima koje sam dobila kao dete, kao što nemam pojma ni šta sve zapravo ima u lekovima poput Neofena ili Andola, koje uzmem kad zaboli glava ili udari temperatura, ni šta je u drugim tretmanima - anesteziji prilikom operacije ili najobičnije popravke zuba, antibiotiku protiv upale, ni u vakcinii protiv tetanusa, gripa, protiv ospica ili u vakcinama za decu. Vjerujem svom doktoru kad kaže da je potrebno - napisala je.


Ona je istakla da takođe ne zna pouzdano ni šta se sve nalazi u bureku ili ćevapima.  

- Nemam pojma ni šta je sve u drugoj hrani koju pojedem, piću koje popijem - napisala je Antunović na svom Fejsbuk profilu i pozvala svoje pratioce da tu objavu podele sa drugima.

Takođe je navela da ne zna ni sastojke sapuna, šampona ili dezodoransa, koji takođe koristi.


- Ne znam dugoročni učinak korištenja mobilnog telefona ni da li kafić u kojem sam upravo popila duži esprešo zaista koristio čiste šoljice, kao i da li je osoblje opralo ruke - navela je Antunović, a zatim navela više razloga zbog kojih se vakcinisala.

Neki od razloga za vakcinisanje navela je: da ne umre od korone, da ne zarazi svoje bližnje, ali i one potpuno nepoznate, da može da zagrli najbliže, da živi život.