27.09.2021.

14:19

Foto: Društvene mreže

Planeta

OTKRIVENI NOVI DETALJI o ocu koji je ubio svoje troje dece! Nameštao je fotografije, želeo je da svi vide da su srećni... uspeo je i decu da prevari /VIDEO/

Određeni testovi se i dalje izvode, a onda bi, kasnije danas ili sutra, trebao da bude otpušten iz bolnice. Očekuje se da će ga nakon izlaska iz bolnice ispitati istražitelji.

U međuvremenu, nekoliko sveća gori ispred zgrade u kojoj se dogodilo stravično ubistvo.

- Policija je bila tu celu noć. Govorile su neke stvari svo vreme. Pretpostavljam da su prikupljeni svi dokazi. Iskreno, još uvek ne možemo da verukjemo da te dece nema i da nikada nećemo čuti njihove glasove i smeh ponovo sa terase. Taj čovek je imao očinsku ljubav, ne bi mogao da počini takav zločin - izjavio je komšija za Jutarnji.

- Jedina iskrena poruka koju je Kopic napisao bila njegova poslednja. To je zaprepastilo sve -  Izjavio je Kopicov poznanik.

Informer

- Svi statusi i fotografije koje je objavio do petka uveče nisu bili iskrene prirode. Brinuo se o pozitivnom imidžu, posebno da vidi koliko ima ljubavi prema deci i da je dobar otac. Nameštao je fotografije kako bi bile dvne i slao ih nam je, a deca su ga zaista volela jer ih je očigledno vešto prevario - rekla je poznanica ubice.

Novinari su pokušali doći do Kopicove porodice u Beču, ali bez uspeha. Prema onome što su saznali, ubica je odrastao u 16. bečkom okrugu Otakring. Komšije, pak, kažu da je odrastao u prosečnoj porodici i da se nije vratio.

Inače, uskoro bi trebalo da budu poznati nalazi toksikološke ekspertize koji su traženi kako bi se utvrdilo da li su deca ubijena trovanjem tabletama ili gušenjem.